RYGG/ NAKKE MASSASJE

45 min

Kr 595,-

Rygg/ nakke massasje kan både være avslappende og intens i forhold til hvilket behov klienten har. Her er det opp til deg og velge mellom lett - moderat eller tung massasje. Hovedfokuset vil være å jobbe med hver muskelgruppe i rygg, nakke og skulder parti.

RYGG/ NAKKE MASSASJE m/ Detox- håndbad

75 min

Kr 795,-

Denne behandlingen inkluderer rygg/ nakke massasje + detox- håndbad som er ett system for rebalansering og fjerning av kroppens avfallsstoffer. Kombinasjonen av disse behandlingene er optimale da selve massasjen stimulerer til lymfedrenasje, og hvor detoxsystemet effektivt fjerner opphopning av toksiner i kroppen.

AVSLAPPENDE RYGGBEHANDLING

90 min

 

Kr 1095,-

 

Dette er en ryggbehandling som inkluderer aktive peeling og leirmasker - for den som ønsker litt ekstra velvære. Behandlingen etterfølges av en avspennende massasje av både rygg og føtter.

AROMAMASSASJE

90 min

 

Kr 950,-

Dette er en avslappende og rolig massasje som stimulerer kroppens bindevev ved bruk av nydelige eteriske oljer fra Babor. Behandlingen har en jevn flyt og praktiseres med mye strykninger og knaing av muskulatur.

AROMAMASSASJE m/ ansiktsmassasje

2 timer

Kr 1195,-

Behandlingen inkluderer aromamassasje + en beroligende ansiktmassasje med rens og dag/ natt krem, der du selv velger mellom hudpleieseriene Babor og Exuviance.

DYPRENS RYGG/ NAKKE EXUVIANCE

60 min

Kr 695,-

En spesialbehandling som inkluderer Exuviance sine PHA syrer og som påføres både rygg/ nakke på utsatte områder, og hvor det i etterkant legges på en beroligende leirmaske. Dette er en effektiv behandling mot kviser, sorte prikker og fete hudpartier.

KINESISK PATENTERT VARMETUNELL

40 min

Kr 400,-  kur 8 ganger kr. 2500,-

Dette er en patentert behandling i form av infrarød varme og kinesiske urter og mineraler. Tunnelen er beregnet for bruk til å opprettholde god helse gjennom måten å endre kroppens mikrosirkulasjon, og aktivere kroppen på cellenivå. Stimulerer svettekjertler og hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallstoffer. Behandlingen hjelper også på vektreduksjon.

RYGG/ NAKKE MASSASJE + VARMETUNELL

90 min

Kr 895,-

Nyt denne fantastiske kombinasjonen av varmetunnel + rygg/ nakke massasje- som endrer mikrosirkulasjonen i kroppen med infrarød varme og som dermed forbereder både rygg og nakke. Dette gjør massasjen optimal fordi den blir mer effektiv og dyp virkende. 

SALTSKRUBB m/ fuktighetskrem

45 min

Kr 695,-

En fantastisk saltskrubb som er en formulering av salt og andre aktive ingredienser som brukes til å eksfoliere død hud fra kroppen. Etterfølges av en lett fuktighetskrem som gjør huden frisk og næringsrik.  Perfekt før solsesongen. 

SALTSKRUBB m/ fuktighetsmaske og lotion

90 min

Kr 950,-

Sol deg aldri før du har skrubbet huden din godt! Prøv en fantastisk saltskrubb som er en formulering av salt og andre aktive ingredienser som brukes til å eksfoliere død hud fra kroppen. Etter skrubben pakkes kunden inn i en nærende fuktighetsmaske hvor rester masseres bort og hvor det  avslutningsvis påføres en lett lotion. Perfekt før solsesongen. 

Please reload

  • Facebook Social Icon

© 2020 av Fjordgløtt Velvære